Kategoria tematyczna: Artykuły - komentarze

gość Wątek założony przez: ldath 29.11.11, 17:54

Emigracja zarobkowa: w tym roku padnie rekord

Portugalczycy opuszczają ojczyznę.
http://www.hotmoney.pl/artykul(...)ie-rekord-22799

Wypowiedzi

Awatar użytkownika
29.11.11, 18:17
0%  0%
(0 - 0)
Do Brazylii? A to dobre:)))) Niech przyjadą do Bolandy! Bliżej!
Awatar użytkownika
29.11.11, 18:18
0%  0%
(0 - 0)
Należy odsunąć od władzy Tuska bo on i POsrańcy gotowi są dla Angeli pobić ten rekord i sprawić że z POlski wemigruje więcej osób niż z Portugali . Sprawa jest istotna bo według badań dzitności POlska na 220 badanych państw zajmuje 209 pozycję a więc już jest żle a może być jeszcze gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
29.11.11, 18:44
0%  0%
(0 - 0)
Gość
Należy odsunąć od władzy Tuska bo on i POsrańcy gotowi są dla Angeli pobić ten rekord i sprawić że z POlski wemigruje więcej osób niż z Portugali . Sprawa jest istotna bo według badań dzitności POlska na 220 badanych państw zajmuje 209 pozycję a więc już jest żle a może być jeszcze gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Popieram, trzeba znaleść sposób by Tuska postawić przed TRybunałem Stanu za te pożyczone miliardy, które poszły by PO żyło się lepiej!
Awatar użytkownika
29.11.11, 19:56
0%  0%
(0 - 0)
Gość
Gość
Popieram, trzeba znaleść sposób by Tuska postawić przed TRybunałem Stanu za te pożyczone miliardy, które poszły by PO żyło się lepiej!

a ja sie pytam gdzie te 100tys Polskich mysliwych?
Awatar użytkownika
29.11.11, 20:05
0%  0%
(0 - 0)
Nie można dopuścić kochany rządzie RP ,aby kwiat Polaków dorabiał i budował całą Europe zachodnią ..A mnie dzisiaj ząb usunął w NFZ lekarz z Ukrainy..Aby Polska była Polską....
Awatar użytkownika
0%  0%
(0 - 0)
Nie można dopuścić kochany rządzie RP ,aby kwiat Polaków dorabiał i budował całą Europe zachodnią ..A mnie dzisiaj ząb usunął w NFZ lekarz z Ukrainy..Aby Polska była Polską....
Awatar użytkownika
0%  0%
(0 - 0)
Awatar użytkownika
29.11.11, 20:10
0%  0%
(0 - 0)
ile polakow pracuje za granica to nawet rzad nie wie dokladnie ,gdyby byli w polsce 5to bezrobocie siegnelo by 40 % jak nie wiecej i z czego tu sie cieszyc ze przez te 20 lat doprowadzili kraj do bankroctwa i sprzedali caly narodowy majatek aby pobudowac sobie wille i nakrasc kase,a motloch olac
Awatar użytkownika
29.11.11, 20:26
0%  0%
(0 - 0)
Chcesz zarobić?

Tutaj informacje ---> http://adf.ly/3r7qC
Awatar użytkownika
29.11.11, 20:38
0%  0%
(0 - 0)

Dodaj wypowiedź

Zaloguj się! »
1500
Maksymalny rozmiar przesyłanego pliku to 20 MB.
Dodaj kolejny plik»