|
Do Brazylii? A to dobre:)))) Niech przyjadą do Bolandy! Bliżej!
|
|
Do Brazylii? A to dobre:)))) Niech przyjadą do Bolandy! Bliżej!
|
|
Należy odsunąć od władzy Tuska bo on i POsrańcy gotowi są dla Angeli pobić ten rekord i sprawić że z POlski wemigruje więcej osób niż z Portugali . Sprawa jest istotna bo według badań dzitności POlska na 220 badanych państw zajmuje 209 pozycję a więc już jest żle a może być jeszcze gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Należy odsunąć od władzy Tuska bo on i POsrańcy gotowi są dla Angeli pobić ten rekord i sprawić że z POlski wemigruje więcej osób niż z Portugali . Sprawa jest istotna bo według badań dzitności POlska na 220 badanych państw zajmuje 209 pozycję a więc już jest żle a może być jeszcze gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Gość Należy odsunąć od władzy Tuska bo on i POsrańcy gotowi są dla Angeli pobić ten rekord i sprawić że z POlski wemigruje więcej osób niż z Portugali . Sprawa jest istotna bo według badań dzitności POlska na 220 badanych państw zajmuje 209 pozycję a więc już jest żle a może być jeszcze gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popieram, trzeba znaleść sposób by Tuska postawić przed TRybunałem Stanu za te pożyczone miliardy, które poszły by PO żyło się lepiej!
|
|
[cytat][autor] Gość [/autor] Należy odsunąć od władzy Tuska bo on i POsrańcy gotowi są dla Angeli pobić ten rekord i sprawić że z POlski wemigruje więcej osób niż z Portugali . Sprawa jest istotna bo według badań dzitności POlska na 220 badanych państw zajmuje 209 pozycję a więc już jest żle a może być jeszcze gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/cytat] Popieram, trzeba znaleść sposób by Tuska postawić przed TRybunałem Stanu za te pożyczone miliardy, które poszły by PO żyło się lepiej!
|
|
Gość Gość Należy odsunąć od władzy Tuska bo on i POsrańcy gotowi są dla Angeli pobić ten rekord i sprawić że z POlski wemigruje więcej osób niż z Portugali . Sprawa jest istotna bo według badań dzitności POlska na 220 badanych państw zajmuje 209 pozycję a więc już jest żle a może być jeszcze gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popieram, trzeba znaleść sposób by Tuska postawić przed TRybunałem Stanu za te pożyczone miliardy, które poszły by PO żyło się lepiej!
a ja sie pytam gdzie te 100tys Polskich mysliwych?
|
|
[cytat][autor] Gość [/autor] [cytat] [autor] Gość [/autor] Należy odsunąć od władzy Tuska bo on i POsrańcy gotowi są dla Angeli pobić ten rekord i sprawić że z POlski wemigruje więcej osób niż z Portugali . Sprawa jest istotna bo według badań dzitności POlska na 220 badanych państw zajmuje 209 pozycję a więc już jest żle a może być jeszcze gorzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/cytat] Popieram, trzeba znaleść sposób by Tuska postawić przed TRybunałem Stanu za te pożyczone miliardy, które poszły by PO żyło się lepiej! [/cytat]
a ja sie pytam gdzie te 100tys Polskich mysliwych?
|
|
Nie można dopuścić kochany rządzie RP ,aby kwiat Polaków dorabiał i budował całą Europe zachodnią ..A mnie dzisiaj ząb usunął w NFZ lekarz z Ukrainy..Aby Polska była Polską....
|
|
Nie można dopuścić kochany rządzie RP ,aby kwiat Polaków dorabiał i budował całą Europe zachodnią ..A mnie dzisiaj ząb usunął w NFZ lekarz z Ukrainy..Aby Polska była Polską....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ile polakow pracuje za granica to nawet rzad nie wie dokladnie ,gdyby byli w polsce 5to bezrobocie siegnelo by 40 % jak nie wiecej i z czego tu sie cieszyc ze przez te 20 lat doprowadzili kraj do bankroctwa i sprzedali caly narodowy majatek aby pobudowac sobie wille i nakrasc kase,a motloch olac
|
|
ile polakow pracuje za granica to nawet rzad nie wie dokladnie ,gdyby byli w polsce 5to bezrobocie siegnelo by 40 % jak nie wiecej i z czego tu sie cieszyc ze przez te 20 lat doprowadzili kraj do bankroctwa i sprzedali caly narodowy majatek aby pobudowac sobie wille i nakrasc kase,a motloch olac
|
|
|
|
Chcesz zarobić?
Tutaj informacje ---> http://adf.ly/3r7qC
|
|
|
|
|