Kategoria tematyczna: Artykuły - komentarze

gość
Wątek założony przez: hotmoney 25.05.08, 01:40
Tagi: praca.Wielka Brytania, rolnictwo

Inwestorze, kop ogródek!

Nie tak dawno odkryłem wyższość kultury agrarnej nad kapitalistyczną. Sam trochę żyję jak amisze. To, co współcześni ludzie nazywają sportem, jest jedynie substytutem czynności wykonywanych ongiś przez myśliwych, a potem rolników.
http://www.hotmoney.pl/artykul(...)op-ogrodek.html

Wypowiedzi

Awatar użytkownika
25.05.08, 02:22
0%  0%
(0 - 0)
Apel do hotmoney. Szanowni Panstwo wezcie wyrzucie tego zalosneg pseudo ekspertai wstawcie na jego miejsce obojetnie kogo, bo gozej juz trafic nie mozecie. No chyba ze jest wspolwlascicielem. Boze co za chlam. Co mnie obchodza jego truskawki jak mial 12 lat. Co za masakra. O czym dowiemy sie w nastepnym odcinku?
Szczerze wspolczuje rodzinie...
Awatar użytkownika
25.05.08, 06:43
0%  0%
(0 - 0)
Gratuluję trzeźwego podejścia do pieniędzy i do życia bo Pan jako jedyny analityk giełdowy potrafi pisać nie tylko o wykresach, trendach i kanałach ale również o tym, co nas otacza, w dodatku pięknie i mądrze.
Wszystkiego dobrego Panie Pawle!
Awatar użytkownika
25.05.08, 11:13
0%  0%
(0 - 0)
"Kilka tysięcy czy nawet tysiąc lat temu ludzie biegali z dzidami i polowali na jelenia."

a dzis pewien człekoształtny siedzi z gałami wpatrzonymi w ekran i klepie po klawiaturze szukajac jelenia na swoje "kursy" AT.

TAAAAKIE CZASYY
Awatar użytkownika
25.05.08, 11:16
0%  0%
(0 - 0)
"Praca na roli wiąże się w życiem w harmonii z przyrodą i jest znacznie mniej stresująca od, przykładowo, inwestowania na giełdzie. Człowiek żyje spokojnie i nie przeżywa tylu stresów co we współczesnym pieniężnym świecie."

szczegolnie pewien "analityk" jakby poszedl na wies ryć w ziemi i przegryzac rzodkiewke to pozbyl by sie stresu czytania komentarzy na swoj temat.
Awatar użytkownika
25.05.08, 11:18
0%  0%
(0 - 0)
"Co wyprodukuje, to je, a nadwyżki może zawsze spieniężyć lub wymienić na te dobra, których sam nie wytwarza, a których potrzebuje."

Idz na wies i powiedz to rolnikowi ze moze swoje nadwyzki spieniezyc. mysle ze w najlepszym wypadku bedziesz musial tylko wymienic to fajne zdjecie na dole artykulu.
Awatar użytkownika
25.05.08, 11:24
0%  0%
(0 - 0)
"Praca na polu pozwala wypocząć umęczonym nad komputerem gnatom. "

Jusiek prawda jest taka ze wies to tylko w tv widziales. I to pewnie tylko reklamowke PSLu. Trzeba nie miec za grosz wyobraźni nie mowiac juz o wiedzy zeby pisac takie głupoty ze praca w polu pozwala wypocząć.
Mam rodzine na wsi i jakos nie wygladaja na wypoczetych. A wrecz przeciwnie klną na ta prace ile mogą, nie mowiac tego ze wygladaja o 10 lat starzej niz ludzie w miescie.
Nie prosze cie zebys nastepnym razem troche pomyslal jak cos napiszesz, bo jestem realistą, ale rozwaz czy nie lepiej byloby zebys napisal podanie do funnymoney o dyscyplinarne wywalenie z pracy.
Awatar użytkownika
25.05.08, 12:22
0%  0%
(0 - 0)
el commendante

A kto ci każe czytać... mi się podobają tego typu artykuły i inne spojrzenie.... nie podoba sie nie czytaj
Gość
Apel do hotmoney. Szanowni Panstwo wezcie wyrzucie tego zalosneg pseudo ekspertai wstawcie na jego miejsce obojetnie kogo, bo gozej juz trafic nie mozecie. No chyba ze jest wspolwlascicielem. Boze co za chlam. Co mnie obchodza jego truskawki jak mial 12 lat. Co za masakra. O czym dowiemy sie w nastepnym odcinku?Szczerze wspolczuje rodzinie...
Awatar użytkownika
25.05.08, 12:51
0%  0%
(0 - 0)
Gość
el commendante

A kto ci każe czytać... mi się podobają tego typu artykuły i inne spojrzenie.... nie podoba sie nie czytaj

nie nerwuj sie Jusiek, prawda jest taka ze albo beda cie czytali rowniez ci co sie nie zgadzaja z toba (99,99%), albo tylko ten jeden co cie popiera. nie liczac twoich wirtualnych popieraczy, ktorzy czasami "pisza" tu pochwalne komentarze.
Awatar użytkownika
25.05.08, 13:00
0%  0%
(0 - 0)
Rozumie, że tobie podobaja sie tylko te artykuły ,które sa w 100% zgodne z twoimi poglądami , mnie też niektóre fragmenty smieszą, ale czyta się naprawdę spoko...

Gość

Gość

el commendante A kto ci każe czytać... mi się podobają tego typu artykuły i inne spojrzenie.... nie podoba sie nie czytaj

nie nerwuj sie Jusiek, prawda jest taka ze albo beda cie czytali rowniez ci co sie nie zgadzaja z toba (99,99%), albo tylko ten jeden co cie popiera. nie liczac twoich wirtualnych popieraczy, ktorzy czasami "pisza" tu pochwalne komentarze.
Awatar użytkownika
25.05.08, 14:12
0%  0%
(0 - 0)
Juś z rozpaczy zasiądzie do koła garncarskiego. To się nazywa terapia zajęciowa.
No kto mądry pakuje wszystkie pieniądze w giełdę ?

Dodaj wypowiedź

Zaloguj się! »
1500
Maksymalny rozmiar przesyłanego pliku to 20 MB.
Dodaj kolejny plik»