Kategoria tematyczna: Artykuły - komentarze

gość
Wątek założony przez: ldath 15.07.08, 12:25
Tagi: kryzys, domy

NIERUCHOMOŚCI: Koniec standardu deweloperskiego

Dom Development jako pierwszy gracz na polskim rynku zastąpi na szeroką skalę tzw. standard deweloperski ofertą mieszkań wykończonych pod klucz.
http://www.hotmoney.pl/artykul(...)operskiego.html

Wypowiedzi

Awatar użytkownika
15.07.08, 13:38
0%  0%
(0 - 0)
tak, ale z drugiej strony kosztuje tez na pewno slono i nie wiadomo czy nie taniej byloby pomeczyc sie i wykonczyc samemu.. druga sprawa , ze wtedy trzeba juz sie zdac na gust dewelopera a wiekszosc chcialaby miec urzadzone mieszkanie po swojemu. Ale moze ktos nie lubi sobie tym zajmowac glowy :)
Awatar użytkownika
15.07.08, 13:51
0%  0%
(0 - 0)
Będzie wykończenie pod klucz "made in Poland" - cena wysoka a jakość mierna, dziękuję.
Awatar użytkownika
15.07.08, 14:05
0%  0%
(0 - 0)
ale to chyba nie będzie obowiązkowe i będzie można wziąć standart deweloperski????
Awatar użytkownika
15.07.08, 14:36
0%  0%
(0 - 0)
Gość
Będzie wykończenie pod klucz "made in Poland" - cena wysoka a jakość mierna, dziękuję.

jesli ktos kiedys urzadzal puste mieszkanie to wie jaka to gehenna..dobrze ze te czasy juz sie koncza
Awatar użytkownika
15.07.08, 14:46
0%  0%
(0 - 0)
ja kupiłam mieszkanie w dom development z wersją klucz standard i załuję. bardzo maly wybór wykonczenia, maly wybór płytek i td. teraz juz bym sie na to nie zdecydowała,
Awatar użytkownika
15.07.08, 16:46
0%  0%
(0 - 0)
No wreszcie! Do tej pory nawet nie brałbym pod uwagę kupowania czegokolwiek, co nie jest z tynku wtórnego. Mieszkanie kupuje się po to, żeby w nim mieszkać, a nie pracować dodatkowo przez kilka miesięcy po zakupie tylko po to, by się w nim mieszkać dało.
Awatar użytkownika
15.07.08, 16:47
0%  0%
(0 - 0)
Gość
No wreszcie! Do tej pory nawet nie brałbym pod uwagę kupowania czegokolwiek, co nie jest z tynku wtórnego. Mieszkanie kupuje się po to, żeby w nim mieszkać, a nie pracować dodatkowo przez kilka miesięcy po zakupie tylko po to, by się w nim mieszkać dało.

*tynku -> rynku
Awatar użytkownika
15.07.08, 18:49
0%  0%
(0 - 0)
ByLam w Stanach , ale nie widziałam ani jednego bezdomnego ...:)
Awatar użytkownika
15.07.08, 19:19
0%  0%
(0 - 0)
GośćAnka
ByLam w Stanach , ale nie widziałam ani jednego bezdomnego ...:)
Sa pod mostami w parkach,w gorszych dzielnicach w centrum.
Awatar użytkownika
15.07.08, 22:59
0%  0%
(0 - 0)
W koncu powrot do normalnosci - to jak kupic auto za 100 tys i potem szukac tapicerki i warstatu gdzie pomaluja - niby tez tak mozna ale lepiej od razu miec gotowe.

Cena rosnie niewiele - 400 zl do m2 w przypadku W-way to 4% wiecej a jest juz cos gotowego.

Dodaj wypowiedź

Zaloguj się! »
1500
Maksymalny rozmiar przesyłanego pliku to 20 MB.
Dodaj kolejny plik»