|
tak, ale z drugiej strony kosztuje tez na pewno slono i nie wiadomo czy nie taniej byloby pomeczyc sie i wykonczyc samemu.. druga sprawa , ze wtedy trzeba juz sie zdac na gust dewelopera a wiekszosc chcialaby miec urzadzone mieszkanie po swojemu. Ale moze ktos nie lubi sobie tym zajmowac glowy :)
|
|
tak, ale z drugiej strony kosztuje tez na pewno slono i nie wiadomo czy nie taniej byloby pomeczyc sie i wykonczyc samemu.. druga sprawa , ze wtedy trzeba juz sie zdac na gust dewelopera a wiekszosc chcialaby miec urzadzone mieszkanie po swojemu. Ale moze ktos nie lubi sobie tym zajmowac glowy :)
|
|
Będzie wykończenie pod klucz "made in Poland" - cena wysoka a jakość mierna, dziękuję.
|
|
Będzie wykończenie pod klucz "made in Poland" - cena wysoka a jakość mierna, dziękuję.
|
|
ale to chyba nie będzie obowiązkowe i będzie można wziąć standart deweloperski????
|
|
ale to chyba nie będzie obowiązkowe i będzie można wziąć standart deweloperski????
|
|
Gość Będzie wykończenie pod klucz "made in Poland" - cena wysoka a jakość mierna, dziękuję.
jesli ktos kiedys urzadzal puste mieszkanie to wie jaka to gehenna..dobrze ze te czasy juz sie koncza
|
|
[cytat][autor] Gość [/autor] Będzie wykończenie pod klucz "made in Poland" - cena wysoka a jakość mierna, dziękuję. [/cytat]
jesli ktos kiedys urzadzal puste mieszkanie to wie jaka to gehenna..dobrze ze te czasy juz sie koncza
|
|
ja kupiłam mieszkanie w dom development z wersją klucz standard i załuję. bardzo maly wybór wykonczenia, maly wybór płytek i td. teraz juz bym sie na to nie zdecydowała,
|
|
ja kupiłam mieszkanie w dom development z wersją klucz standard i załuję. bardzo maly wybór wykonczenia, maly wybór płytek i td. teraz juz bym sie na to nie zdecydowała,
|
|
No wreszcie! Do tej pory nawet nie brałbym pod uwagę kupowania czegokolwiek, co nie jest z tynku wtórnego. Mieszkanie kupuje się po to, żeby w nim mieszkać, a nie pracować dodatkowo przez kilka miesięcy po zakupie tylko po to, by się w nim mieszkać dało.
|
|
No wreszcie! Do tej pory nawet nie brałbym pod uwagę kupowania czegokolwiek, co nie jest z tynku wtórnego. Mieszkanie kupuje się po to, żeby w nim mieszkać, a nie pracować dodatkowo przez kilka miesięcy po zakupie tylko po to, by się w nim mieszkać dało.
|
|
Gość No wreszcie! Do tej pory nawet nie brałbym pod uwagę kupowania czegokolwiek, co nie jest z tynku wtórnego. Mieszkanie kupuje się po to, żeby w nim mieszkać, a nie pracować dodatkowo przez kilka miesięcy po zakupie tylko po to, by się w nim mieszkać dało.
*tynku -> rynku
|
|
[cytat][autor] Gość [/autor] No wreszcie! Do tej pory nawet nie brałbym pod uwagę kupowania czegokolwiek, co nie jest z tynku wtórnego. Mieszkanie kupuje się po to, żeby w nim mieszkać, a nie pracować dodatkowo przez kilka miesięcy po zakupie tylko po to, by się w nim mieszkać dało. [/cytat]
*tynku -> rynku
|
|
ByLam w Stanach , ale nie widziałam ani jednego bezdomnego ...:)
|
|
ByLam w Stanach , ale nie widziałam ani jednego bezdomnego ...:)
|
|
GośćAnka ByLam w Stanach , ale nie widziałam ani jednego bezdomnego ...:) Sa pod mostami w parkach,w gorszych dzielnicach w centrum.
|
|
[cytat][autor] GośćAnka [/autor] ByLam w Stanach , ale nie widziałam ani jednego bezdomnego ...:) [/cytat] Sa pod mostami w parkach,w gorszych dzielnicach w centrum.
|
|
W koncu powrot do normalnosci - to jak kupic auto za 100 tys i potem szukac tapicerki i warstatu gdzie pomaluja - niby tez tak mozna ale lepiej od razu miec gotowe.
Cena rosnie niewiele - 400 zl do m2 w przypadku W-way to 4% wiecej a jest juz cos gotowego.
|
|
W koncu powrot do normalnosci - to jak kupic auto za 100 tys i potem szukac tapicerki i warstatu gdzie pomaluja - niby tez tak mozna ale lepiej od razu miec gotowe.
Cena rosnie niewiele - 400 zl do m2 w przypadku W-way to 4% wiecej a jest juz cos gotowego.
|