|
Gość
No łądnie i piękne, ale gdzie kontakty międzyludzkie?
Realne kontakty.
To własnie w pracy poznaje się przyjaciół (nie przeczę, że i wrogów) czasem współmażonków.
A w domu?
Jak się do pracy nie musi wyglądać, to można się tylko zaniedbać, zapuścić i tyle.
|
|
No łądnie i piękne, ale gdzie kontakty międzyludzkie? <br />
Realne kontakty.<br />
To własnie w pracy poznaje się przyjaciół (nie przeczę, że i wrogów) czasem współmażonków.<br />
A w domu?<br />
Jak się do pracy nie musi wyglądać, to można się tylko zaniedbać, zapuścić i tyle.
|
|
Gość
jestem freelancerem, a może prawdziwym lanserem. Mam gdzieś komentsy osób cisnących codziennie rano o 6 do pracy, osób które się pocą w korkach i stękają. Pracuje około tygodnia w miesiącu, a reszta to wolne. Co prawda tydzien kiedy jest kumulacja zleceń jest wyjątkowo ciężki- nie istnieję dla świata, jednak późniejsza laba pozwala mi przede wszystkim na rozwijanie pasji. pozdrawiam, każdy jest kowalem swojego losu
|
|
jestem freelancerem, a może prawdziwym lanserem. Mam gdzieś komentsy osób cisnących codziennie rano o 6 do pracy, osób które się pocą w korkach i stękają. Pracuje około tygodnia w miesiącu, a reszta to wolne. Co prawda tydzien kiedy jest kumulacja zleceń jest wyjątkowo ciężki- nie istnieję dla świata, jednak późniejsza laba pozwala mi przede wszystkim na rozwijanie pasji. pozdrawiam, każdy jest kowalem swojego losu
|
|
Gość
totalne bzdury........bogaty kraj i dziura europy ,niezłe porównanie ...
|
|
totalne bzdury........bogaty kraj i dziura europy ,niezłe porównanie ...
|
|
Gość
Ja prowadzę firmę w domu , dla mnie to koszmar . Wolałabym dojeżdżać do pracy , przebywać z ludźmi i wyrwać się od dzieci . Praca w domu ma wiele minusów. Siedzę przy laptopie albo rozmawiam przez telefon a tu nagle wchodzi dziecko i chce chlebka albo prosi o pomoc w lekcjach , kotek miauczy , piesek chce na dwór , wchodzę do kuchni i już myślę co na obiad i jeszcze trzeba poodkurzać albo pranie wstawić i tak zawsze znajdzie się coś do zrobienia . Często praca w domu jest ponad pracą zawodową i wtedy pracuję popołudniami i wieczorami . Najpierw jestem mamą i gospodynią a później bizneswomen.Każdego dnia przede mną wybory ... co ważniejsze . Ja jako kobieta jestem na ostatnim planie , zaczynam zapominać o makijażu , ciuchach i dbaniu o siebie ... bo i poco skoro ciągle siedzę w domu . Nie mam koleżanek z pracy , nie wyskakuję na kawkę , nie plotkuję , nie gadam o ciuszkach itp - sami powiedzcie czy to fajne ????I to tyle o pracy w domu
|
|
Ja prowadzę firmę w domu , dla mnie to koszmar . Wolałabym dojeżdżać do pracy , przebywać z ludźmi i wyrwać się od dzieci . Praca w domu ma wiele minusów.<br>Siedzę przy laptopie albo rozmawiam przez telefon a tu nagle wchodzi dziecko i chce chlebka albo prosi o pomoc w lekcjach , kotek miauczy , piesek chce na dwór , wchodzę do kuchni i już myślę co na obiad i jeszcze trzeba poodkurzać albo pranie wstawić i tak zawsze znajdzie się coś do zrobienia . Często praca w domu jest ponad pracą zawodową i wtedy pracuję popołudniami i wieczorami .<br>Najpierw jestem mamą i gospodynią a później bizneswomen.Każdego dnia przede mną wybory ... co ważniejsze . Ja jako kobieta jestem na ostatnim planie , zaczynam zapominać o makijażu , ciuchach i dbaniu o siebie ... bo i poco skoro ciągle siedzę w domu . Nie mam koleżanek z pracy , nie wyskakuję na kawkę , nie plotkuję , nie gadam o ciuszkach itp - sami powiedzcie czy to fajne ????I to tyle o pracy w domu
|
|
Gość
|
|
www.officecomplex.pl
|
|
iskra
U nas jest za duzo biurokracji
i utrudnień , a przecież człowiek nie jest samotna wyspą!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
U nas jest za duzo biurokracji<br />
i utrudnień , a przecież człowiek nie jest samotna wyspą!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
GośćNiedzielny
Praca w domu - robisz foty, nagrywasz filmy i sprzedajesz je w sieci. Klientela za oglądania płaci krocie.
|
|
Praca w domu - robisz foty, nagrywasz filmy i sprzedajesz je w sieci. Klientela za oglądania płaci krocie.
|
|
Gość
praca w domu rowna się gorsze zarobki tak prawda.
Oczywiście co innego jak strony sam wykomujesz to mozesz liczyć i do 20tys, ale to juz musi byc
z bajerami i robiona ewidentnie pod klienta a nie gotowce. Ogolnie za gotowce max 3tys, ale sa i cwaniaki co i to opchna za znacznie wiecej
|
|
praca w domu rowna się gorsze zarobki tak prawda.<br />
Oczywiście co innego jak strony sam wykomujesz to mozesz liczyć i do 20tys, ale to juz musi byc <br />
z bajerami i robiona ewidentnie pod klienta a nie gotowce. Ogolnie za gotowce max 3tys, ale sa i cwaniaki co i to opchna za znacznie wiecej
|
|
Roman
Sam pracuję w domu jako doradca kredytowo-ubezpieczeniowy - nie zarabiam wprawdzie kroci, ale na życie wystarcza. Największe plusy to rzeczywiście 1-1,5 godz. do przodu za dojazd do biura, brak widoku oblicza szefa i nielubianych kolegów, mozliwość ogladania serialu \"Daleko od noszy\"(od 10 do 11,00), lepsze jedzonko ( bo u siebie a nie na miescie), relaks- przerwy w pracy w ogródku,większa opieka nad dzieckiem itd.
Są tez i minusy -np. konieczności większej pracy kreatywnej (trzeba ostro kombinować) i wbrew pozorom w dłuższym wymiarze, cienka granica pomiedZy praca a życiem osobistym :-(. Ale ogólnie do pracy w biurze juz napewno nie wrócę.
Jak by co - mogę pomóc ale tylko w branży: finanse i ubezpieczenia.:hurtowniakredytowa@gazeta.pl
|
|
Sam pracuję w domu jako doradca kredytowo-ubezpieczeniowy - nie zarabiam wprawdzie kroci, ale na życie wystarcza. Największe plusy to rzeczywiście 1-1,5 godz. do przodu za dojazd do biura, brak widoku oblicza szefa i nielubianych kolegów, mozliwość ogladania serialu \"Daleko od noszy\"(od 10 do 11,00), lepsze jedzonko ( bo u siebie a nie na miescie), relaks- przerwy w pracy w ogródku,większa opieka nad dzieckiem itd.<br />
Są tez i minusy -np. konieczności większej pracy kreatywnej (trzeba ostro kombinować) i wbrew pozorom w dłuższym wymiarze, cienka granica pomiedZy praca a życiem osobistym :-(. Ale ogólnie do pracy w biurze juz napewno nie wrócę.<br />
Jak by co - mogę pomóc ale tylko w branży: finanse i ubezpieczenia.:hurtowniakredytowa@gazeta.pl
|
|
Gość
|
|
to informatycy oczywiście zarabiają najwięcej...<br><br>---<br>http://najlepsze-konto-bankowe.blogspot.com
|
|
azul18
ja dojezdzam do pracy 14 godzin tygodniowo ![:] :]](/sfQnAPlugin/images/emoticons/smiley.gif) i wcale nie narzekam... bo po godzinie w kazda strone to nie tak zle miewalem tak ze 2 godziny do pracy a 3 powrot...
|
|
ja dojezdzam do pracy 14 godzin tygodniowo :] i wcale nie narzekam... bo po godzinie w kazda strone to nie tak zle miewalem tak ze 2 godziny do pracy a 3 powrot...
|
|
Gość
najlepiej jest być właśnie takim doradcą co doradzi . w i e l k i e d z i ę k i
|
|
najlepiej jest być właśnie takim doradcą co doradzi . w i e l k i e <br> d z i ę k i
|
|
Gość
Wszystko ładnie pięknie,ale zapomnieliście dodać o jednym najwspanialszym zawodzie to :sprzedawca.Myślę między innymi o marketingu sieciowym.W dalszym ciągu ludzie tej dziedziny nie doceniają.A po 2 można tam zarobić dużo,dużo kasy.
|
|
Wszystko ładnie pięknie,ale zapomnieliście dodać o jednym najwspanialszym zawodzie to :sprzedawca.Myślę między innymi o marketingu sieciowym.W dalszym ciągu ludzie tej dziedziny nie doceniają.A po 2 można tam zarobić dużo,dużo kasy.
|
|
Gość
Praca w domu jest tylko dla tłumaczy i programistów. przecież jak ktos jest stolarzem czy murarzem to w domu pracować nie będzie.
|
|
Praca w domu jest tylko dla tłumaczy i programistów. przecież jak ktos jest stolarzem czy murarzem to w domu pracować nie będzie.
|
|
Gość
PracaZdalna.com.pl - zacznij wreszcie zarabiać !!!!
|
|
PracaZdalna.com.pl - zacznij wreszcie zarabiać !!!!
|
|
Gość
Wszystko ładnie tylko praca w domu nigdy się nie kończy.
|
|
Wszystko ładnie tylko praca w domu nigdy się nie kończy.
|
|
Gość
[cytat][autor] źenadix [/autor] freelancerzy to nieudacznicy i obiboki ktorym sien ie chce normalnie pracowac. Se znalezli termin i mysla ze to zawod hehe [/cytat]
Pierniczysz.
|
|
[cytat][autor] źenadix [/autor] freelancerzy to nieudacznicy i obiboki ktorym sien ie chce normalnie pracowac. Se znalezli termin i mysla ze to zawod hehe [/cytat] <br />
Pierniczysz.
|
|
Gość
oh oh cudownie ,tylko nijak to się ma do polskich warunków niestety ,albo pracodawcy naciagacze,oszuści i nie wypłacaja kasy albo tak konstruuja umowy że i tak zostajesz z ręka w nocniku ,i dlatego przestańcie porównywać polski rynek z zagranicznym ,nie ma żadnych norm porównawczych
|
|
oh oh cudownie ,tylko nijak to się ma do polskich warunków niestety ,albo pracodawcy naciagacze,oszuści i nie wypłacaja kasy albo tak konstruuja umowy że i tak zostajesz z ręka w nocniku ,i dlatego przestańcie porównywać polski rynek z zagranicznym ,nie ma żadnych norm porównawczych
|
|
Gość
Bzdety
|
|
Bzdety
|
|
Gość
|
|